Donald Duck & Co

Tilbud: Få Donald Duck i postkassa hver uke!

Bestiller du Donald Duck nå fpr du nyheten Donald Quiz-bok uten ekstra omkostninger! Denne boken er rikt illustrert slik at du minnes mange morsomme Donald situasjoner, enten du husker riktig svar eller ikke! Du får 1000 spørsmål og svar og får vite alt om Andeby, skaperne av historiene og Donald-bladets historie i Norge (Veil.149,-).

Tilbud på Donald Duck: Bestill nå og spar 35% pluss du får Donald Quiz boken

 

Tilbud: Få Donald Duck i postkassa hver uke! - spar 35%! 

 

Abonnementsvilkår:

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, og kun i Norge. Donald Duck & Co godtar kun bestillinger fra myndige personer, dersom du er under 18 år må foresatte melde deg inn. Abonnementet løper til oppsigelse. Ønsker du abonnement med ukens vedlegg (produkter som ligger ved bladet), vennligst ring kundeservice på 22 58 54 77. Donald Quiz-boken sendes hjem til deg etter at vi har registrert din innbetaling. NB! ukens vedlegg eller Quiz bok følger ikke med 4 eller 13 nummerstilbudet.

Legg inn en kommentar