Twinsy – gjør lesing gøy!

Twinsy – gjør lesing gøy!

Twinsy utgir bøker for barn i alderen 7 til 10 år, og ønsker å tilby engasjerende fortellinger tilpasset barns interesser og ferdighetsnivå.

Når man mottar bokpakker fra Twinsy, vil hovedboken foreligge som e-bok med tilhørende lydbok i Twinsy-appen, så barnet kan lytte, følge opplesingen i e-boken og lese selv.
Omtrent en gang i måneden mottar man en pakke med en hovedbok og en aktivitets- eller faktabok. I noen pakker følger det også med en ekstragave. Det er ingen binding, og man får alltid informasjon om neste pakke på e-post og «min side».

Ved bestiller, mottar du nå en velkomstpakke helt gratis. For kun kr. 49,- i porto og ekspedisjon får man en lettlest bok med tilhørende lydbok og e-bok i app, en supersøt strikkebok med utstyr, en stilig veske som passer til iPad og klistremerker med glitter!

Legg inn en kommentar