Bokklubben Barn

Bokklubben Barn: Bli medlem og få bøker og hurtigsvarpremie gratis!

Meld deg inn i Bokklubben barn og få bøker og en morsom barnekalender gratis. Når du er medlem får du alle bøker portofritt tilsendt!

Det er slutt på tiden da du måtte betale for porto og ekspedisjon – nå får du alle bøker portofritt tilsendt rett hjem. Du får også maks rabatt på alle bokklubbøker. Alle nye bøker i alle våre klubber har alltid den maksimale rabatten vi har lov til å gi – 12, 5 % rabatt. I tillegg vil du alltid få gode priser på tidligere bokutgivelser. Det eneste du betaler for velkomstpakken er kr 129,- i porto og ekspedisjon.

Om Bokklubbens Barn

Bokklubbens Barn er Norges eldste barnebokklubb. Siden 1972 har vi hatt som mål å spre barnebøker av høy kvalitet til barn over hele landet.

Medlemmene i Bokklubbens Barn er fordelt på Babygruppen 0-12 måneder, og gruppene 1-5 år og 6-10 år. I tillegg har vi Ungdomsbokklubben for de over 11 år.

Med våre forskjellige aldersgrupper ønsker vi å gi barna gode leseropplevelser, og presenterer klassikere, nye norske og oversatte titler, faktabøker, lekebøker og oppslagsverk i skjønn forening.

I vrimmelen av barnebøker av høyst varierende kvalitet, velger Bokklubbens Barn ut noen av de beste bøkene man kan gi barna. Barn fortjener det beste, og derfor har vi satt oss høye kvalitetskrav og jobber ut fra vårt motto: Lesing gir forsprang!

Det er viktig å lese!

Høytlesing øker ordforrådet, språkforståelsen og lysten til å lese selv. Vi vet at barn som leser mye uttrykker seg bedre både skriftlig og muntlig, samtidig som de lærer å leve seg inn i andres følelser og opplevelser på en helt annen måte enn de som ikke leser.

Å skape leselyst er Bokklubbens Barn viktigste oppgave.

Legg inn en kommentar