Bli medlem av Energica – Nye impulser for sjel, kropp og sinn!

Bokklubben Energica – Nye impulser for sjel, kropp og sinn!

Interesserer du deg for sjel, kropp og sinn? Da er Energica noe for deg. Det eneste man forplikter seg til, er å være med medlem i ett år.
*Man betaler porto for hele velkomstpakken. . Få bøker som Healernes verden, Drømmene dine, Mayaprofetiene 2012, Følelsenes kraft, Tantrisk elskov og mange flere.

Energica – Bøker for deg som søker

Bokklubben Energica har bøkene som få andre bokklubber har: fargerike bøker om magi og mystikk, innsiktsfull litteratur om åndelig vekst og fornyelse, bøker med fascinerende kunnskap om kroppens selvhelbredende evner og instruktive bøker om mat og helse, yoga og meditasjon.

Bli medlem i Energica og motta velkomstgave.

Energica – Healerpakken

Energica – bokklubben for de som interesserer seg for selvutvikling.

Gave – et magnetarmbånd som beskytter, omformer og aktiverer våre magnetfelt, sammen med en nøkkelring. Med gaven følger også 3 bøker innen selvutvikling og englenes budskap. Kun porto som skal betales.

Du har ingen kjøpeforpliktelser i medlemsperioden. Det eneste du forplikter deg til, er å være medlem i 12 måneder. Du betaler kun for porto på velkomstpakken.

Du mottar GRATIS medlemsbladet ENERGICA. Bladet gir en fyldig presentasjon av hovedboken. Du får alltid maksimal rabatt på nye bøker.

Ønsker du ikke hovedboken, kan du fritt avbestille den. Du bestemmer hele tiden selv hvilke bøker du ønsker å kjøpe, det er ingen kjøpeplikt.

Klubbens innholdsrike medlemsblad er spekket med varierte boktilbud og fristende spesialpriser på en rekke varer. Bøker og produkter du bestiller fra medlemsbladet sendes portofritt. Du får også jevnlig tilbud om inspirerende og forvandlende kurs, seminarer og workshops i tillegg til opplevelsesrike reiser.

Lettvint medlemskap! Det er enkelt å avbestille og bestille på vår døgnåpne ordretelefon 815 59 200 eller våre hjemmesider energica.no.

Ifølge lov om angrerett har du rett til å gå fra inngått avtale. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Du vil motta informasjon om angrerett i velkomstpakken.

Energicas kundeservice har som eneste oppgave å sørge for at du og alle våre andre medlemmer alltid får den service dere fortjener. Kontakt oss på telefon 815 59 200, alle hverdager kl. 09.00–15.00.

Ønsker du å avslutte medlemskapet før du har oppfylt medlemsforpliktelsen, må du betale medlemspris for velkomstpakken.
Du må være over 18 år for å melde deg inn i Energica.

Tanum Bokklubber
* Gjelder ikke nye bøker i fastprisperioden ihht Bokavtalen.

Legg inn en kommentar