Tidningen Bonytt 7 nummer

Abonner på Tidningen Bonytt 7 nummer

Prenumerera 7 nummer av Bonytt

Tidningen Bonytt 7 nummer

Bonytt har vært et av de viktigste tidsskriftene innen kunst, arkitektur, interiør og design siden det kom ut for første gang i 1941. Som alderen tilsier, den tidløse kvaliteten har gjort Bonytt til landets fremste interiørmagasin. Magasinet er en naturlig kilde til inspirasjon for alle som ønsker å utfolde seg kreativt i sine hjem. Bladet kommer ut 14 ganger i året og alle numre er fylt med gjør-det-selv-artikler, lekre fotografier og nyttig tips om hvordan du kan designe og innrede din egen bolig. Artiklene er velskrevne og underholdende, og de tar temperaturen på alt som rører seg innen trendy og klassisk design. Historiene hentes fra vårt eget land og spennende steder rundt i verden. Fokuset settes på både de store trekkene og de små, men viktige detaljene. Magasinet er ikke bare en kreativ guide når du trenger inspirasjon, Bonytt gir deg i tillegg en rekke smarte innføringer i hvordan du selv problemfritt kan utføre forskjellig håndverksarbeid. Med Bonytt som en god læremester, vil du kunne spare mange penger dersom du vil begrense bruken av fagfolk når du gjør endringer, pusser opp eller bygger hjemmet ditt. Et abonnement på Bonytt er det første kloke valget du tar før du planlegger og før du går i gang. Senere, når du er ferdig, blir det innbydende magasinet gjerne et naturlig innslag på kaffebordet, alltid parat til å gi leseren spennende og kreativt påfyll.

Spara 55%
Pris på abonnement: NOK 269.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Bonytt 7 nummer»

Legg inn en kommentar