Tidningen Se og Hør Kryss og Quiz 26 nummer

Abonner på Tidningen Se og Hør Kryss og Quiz 26 nummer

Prenumerera 26 nummer av Se og Hør Kryss og Quiz

Tidningen Se og Hør Kryss og Quiz 26 nummer

Se og Hør Kryss og Quiz er et underholdende kryssordblad med ferske Se og Hør-bilder samt spennende premier. Bladet har hovedvekt på kryssordoppgaver med lett til middels vanskelighetsgrad. Med Se og Hør Kryss og Quiz får du både avslapning og underholdning i ett enkelt blad. Det sies at det å løse kryssord holder hjernen i form, og er den beste hjernetrim du kan få. Så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk? Ha det gøy mens du holder hodet i form. Du finner også mange premier som varierer fra blad til blad. Se og Hør Kryss og Quiz er faktisk det kryssordbladet som har de beste gevinstene i Norge. Er du god på å løse kryssord og andre oppgaver, og samtidig har litt flaks, så kan et abonnement faktisk bli en fin investering. Hvis du ønsker å abonnere på et godt kryssordblad, bestiller du det her på Bladkongen. Da kan du dra nytte av vår gode kampanjepris. Er du ute i siste sekund, og ikke aner hva du skal gi bort i bursdagsgave eller julegave, kan dette også være et alternativ. Hvis du liker kryssord, vil du elske å få Se og Hør Kryss og Quiz i postkassen annenhver uke.

Spara 34%
Pris på abonnement: NOK 795.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Se og Hør Kryss og Quiz 26 nummer»

Legg inn en kommentar