Tidningen Aftenposten Junior 25 nummer

Abonner på Tidningen Aftenposten Junior 25 nummer

Prenumerera 25 nummer av Aftenposten Junior

Tidningen Aftenposten Junior 25 nummer

Aftenposten Junior er barnas egen avis. Avisen kommer ut hver uke med aktuelt stoff som er skrevet spesielt for barn. Aftenposten Junior forklarer vanskelige sammenhenger på en lettfattelig måte og forteller om det viktigste som har skjedd den siste uken. Stoffet omfatter blant annet nyheter, sport, vitenskap, dyr, intervjuer, meninger, kultur, følelser, mat, grubliser og tegneserier. Hvis du ønsker å gi noe som er både nyttig og spennende til dine barn, er et abonnement på Aftenposten Junior midt i blinken. Ukeavisen er uvurderlig som leksehjelp og stimulerer de unge til å være nysgjerrige på alt som livet byr på. Hvem passer Aftenposten Junior for? Alle nysgjerrige barn som liker å følge med på det som skjer. Bli abonnent på Aftenposten Junior og få avisen levert hjem hver uke. Alle abonnement er til introduksjonspris.

Spara 17%
Pris på abonnement: NOK 599.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Aftenposten Junior 25 nummer»

Legg inn en kommentar