Tidningen Kalle Anka & C:o 52 nummer

Abonner på Tidningen Kalle Anka & C:o 52 nummer

Prenumerera 52 nummer av Kalle Anka & C:o

Tidningen Kalle Anka & C:o 52 nummer

Hver uke kommer spennende og morsomme eventyr med Kalle Anka og vennene hans rett hjem i postkassen din. Foruten de førsteklasses seriene, har det konkurranser med fine premier hver uke, detektivgåten, tips & triks og mye mer. De spennende og morsomme seriene gir barn en herlig og gøyal stund som motvekt til mange barns altfor stressende tilværelse. Barn som leser serier utvikler leseevnen og språket sitt, noe de drar nytte av hele livet! Men fremfor alt har barna det gøy! Kalle Anka kommer ut 52 ganger per år og er på svensk.

Spara 23%
Pris på abonnement: NOK 1560.00
Land: Sverige
Språk: Svensk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Kalle Anka & C:o 52 nummer»

Legg inn en kommentar