Tidningen Gjør Det Selv 2 nummer

Abonner på Tidningen Gjør Det Selv 2 nummer

Prenumerera 2 nummer av Gjør Det Selv

Tidningen Gjør Det Selv 2 nummer

Som navnet tilsier, dette er det perfekte magasinet for både nevenyttige folk og de med flere tommeltotter enn det som sunt er. Gjør Det Selv er Norges eneste profesjonelle blad av sitt slag og er til uvurderlig hjelp for enhver som skal snekre og fikse ting på egen hånd. Magasinet leses av både erfarne og nybegynnere som trenger gode råd og kreative innspill til sine prosjekter. Skribentene i Gjør Det Selv har lang erfaring på en rekke relevante områder som de deler med leserne. I bladet finner du reportasjer fra oppussing og nye bygg som utføres av profesjonelle håndverkere og fagfolk, men som formidles til deg slik at du enkelt kan tilegne deg den kunnskapen du trenger. I Gjør Det Selv finner du også mange smarte små knep som fagfolk bruker til daglig, til hjelp når du står fast eller leter etter en god løsning. Veiledning i reparasjon og vedlikehold av verktøy og utstyr finner du også, sammen med tester og vurderinger av ulike produkter. Nyheter og innovative løsninger for nye byggekrav og energisparende tiltak er selvsagt aktuelle tema i Gjør Det Selv. Før du går i gang med oppussing og bygging er det ingen dum idé å investere i et abonnement på Gjør Det Selv. I tillegg til inspirasjon og idéer, finner du mye stoff som kan spare deg for både kostnader, tid og ømme tomler. Dette er også en fin gave til nyetablerte på vei inn i sin første bolig. OBS! Alle abonnement er løpende, med unntak av gaveabonnement og julegaver som sies opp automatisk.

Spara 39%
Pris på abonnement: NOK 49.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Gjør Det Selv 2 nummer»

Legg inn en kommentar