Tidningen Maison Mat & Vin 5 nummer

Abonner på Tidningen Maison Mat & Vin 5 nummer

Prenumerera 5 nummer av Maison Mat & Vin

Tidningen Maison Mat & Vin 5 nummer

MAISON Mat & Vin er for alle som trives rundt bordet! I hvert nummer finner du masser av oppskrifter og tips til både hverdag og fest. Du møter entusiastiske matpersonligheter av alle slag, og får stilsikre råd fra kreative stylister til hvordan du dekker flotte bord. Les om det aller siste til kjøkken og spisestue, kjøleskap og spiskammers, og få med deg de siste trendene innen mat og drikke. I Mat & Vin får du også gode tips om hva du bør drikke til maten vi presenterer. Det sørger Norges beste vinkjennere for. Mat & Vin er et magasin for mat- og vinglede, til hverdag og fest, fylt med inspirerende nyttig og nytbart lesestoff. Livet er for kort til å spise kjedelig mat!

Spara 50%
Pris på abonnement: NOK 199.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Maison Mat & Vin 5 nummer»

Legg inn en kommentar