Tidningen Se og Hør Tirsdag 7 nummer

Abonner på Tidningen Se og Hør Tirsdag 7 nummer

Prenumerera 7 nummer av Se og Hør Tirsdag

Tidningen Se og Hør Tirsdag 7 nummer

Se og Hør er Norges største og mest leste kjendisblad. Få Se og Hør med de aller ferskeste kjendisnyhetene og Norges beste TV-guide rett hjem i postkassen din. Se og Hør byr på gode nyheter og lar deg komme tett innpå livet til Norges mest spennende personligheter. Les om hvordan de fester, reiser, opptrer, synes og høres. Følg med i deres liv, og les om hvordan de blir sammen og skilles, forelsker seg og blir uenige. Ukebladet tar også en titt ut i verden, og undersøker hva de aller største stjernene gjør. Se og Hør har et stort fokus på kongelige i Norge, Sverige og rundt om i Europa. I tillegg kan du lese motereportasjer som undersøker hvordan kjendisene kler seg. Se denne ukens best kledde, og de som kanskje bør tenke på å endre stilen sin. Så har du lyst på lett, morsomt lesestoff kan du gjøre som hundretusener av andre nordmenn. Lese Se og Hør! Det er en billig måte å forsvinne fra hverdagens stress på, og bare la seg bli underholdt. Du vil også motta hele ukens TV-program praktisk samlet i ett blad. Bli med oss for å få førstehånds nyheter – hver uke! NB! Tirsdagsutgaven kommer tidligst i posten på onsdager. Som abonnent blir du automatisk med i fordelsklubben vår SUPER.En av fordelene er gratis tilgang til bladet på iPad, med digitalt arkiv over tidligere utgaver.

Spara 37%
Pris på abonnement: NOK 199.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Se og Hør Tirsdag 7 nummer»

Legg inn en kommentar