Tidningen Aftenposten Innsikt 11 nummer

Abonner på Tidningen Aftenposten Innsikt 11 nummer

Prenumerera 11 nummer av Aftenposten Innsikt

Tidningen Aftenposten Innsikt 11 nummer

Aftenposten Innsikt er et aktualitetsmagasin med bakgrunn, analyser og meninger. Magasinet dekker norsk og internasjonal politikk og samfunnsliv, samt økonomi, klima, vitenskap, teknologi, kultur og trender. Her får leseren utvalgte artikler fra Aftenposten og anerkjente internasjonale innsiktsmedier, samt materiale fra gjesteskribenter og forskere. Hvem passer Aftenposten Innsikt for? Dette er magasinet for alle som er opptatt av norsk og internasjonal politikk og samfunnsliv, og som ønsker større innsikt og gode analyser. Bli abonnent på Aftenposten Innsikt og få magasinet levert hjem ved hver utgivelse. Alle abonnement er til introduksjonspris.

Spara 31%
Pris på abonnement: NOK 449.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Aftenposten Innsikt 11 nummer»

Legg inn en kommentar