Tidningen Treningsforum magasinet 5 nummer

Abonner på Tidningen Treningsforum magasinet 5 nummer

Prenumerera 5 nummer av Treningsforum magasinet

Tidningen Treningsforum magasinet 5 nummer

Norges største fitnessmagasin. For deg som er interessert i muskler, fitness, kosthold, vekt nedgang og styrke! Er du den gjennomsnittlige medlemmet som er på et treningssenter vil Treningsforum være midt i blinken for deg. Her vil du få tips og råd om hvordan du skal effektivisere din egen trening. Enten om du skal opp i vekt (mer muskler) eller ned i vekt (stramme opp). Få innblikk i hvordan hvordan livet til fitnessutøvere og kroppsbyggere er samt strongman og styrkeløft. Magasinet er på 100 sider og inneholder motiverende og inspirerende intervjuer og fagartikler innen treningslære og ernæring.

Spara 50%
Pris på abonnement: NOK 199.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Treningsforum magasinet 5 nummer»

Legg inn en kommentar