Tidningen Jakt 10 nummer

Abonner på Tidningen Jakt 10 nummer

Prenumerera 10 nummer av Jakt

Tidningen Jakt 10 nummer

Bladet Jakt er Norges største jaktblad – Få enda mer jaktglede! Magasinet Jakt inneholder tester av våpen og utstyr, varierte reportasjer og nyheter om relatert stoff som jakthunder og nye våpen. Hvem leser Jakt Bladet Jakt er bladet passer til alle typer jegere som ønsker å være faglig oppdatert.Uansett om man jakter rype på støkk, rådyr på lokk eller elg med løshund, er Jakt bladet som gir det lille ekstra. Bli abonnent på Jakt Abonner på jaktmagasinet Jakt til kampanjepris hos bladkongen og få det rett i postkassen 10 ganger i året.

Spara 58%
Pris på abonnement: NOK 349.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Jakt 10 nummer»

Legg inn en kommentar