Tidningen Norsk Motorveteran 5 nummer

Abonner på Tidningen Norsk Motorveteran 5 nummer

Prenumerera 5 nummer av Norsk Motorveteran

Tidningen Norsk Motorveteran 5 nummer

Norsk Motorveteran har siden 1991 vært Norges største og mest profesjonelle magasin for alt som har med motorisert samferdselshistorie å gjøre, med tyngde på gamle biler og motorsykler i Norge. Denne posisjonen står fortsatt urokket. Det legges stor vekt på lesernes gjenkjennelsesopplevelser både hva angår hverdag og drømmer, folkelig framstilt av landets mest kompetente skribenter på kjøretøyhistorie. Norsk Motorveteran er organisasjonsmessig og politisk uavhengig, med en redaksjonell integritet i særklasse innenfor sitt spesialområde.

Spara 33%
Pris på abonnement: NOK 298.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Norsk Motorveteran 5 nummer»

Legg inn en kommentar