Tidningen Donald Duck Junior 3 nummer

Abonner på Tidningen Donald Duck Junior 3 nummer

Prenumerera 3 nummer av Donald Duck Junior

Tidningen Donald Duck Junior 3 nummer

Bli abonnent på Donald Duck Junior – lettlest, morsomt og lærerikt for barn. Bladet Donald Junior inneholder små historier i store ruter med enkle lettleste tekster. Her finner du morsomme oppgaver som holder barna engasjert med lesing, skriving, telling og tegning.Mesteparten av teksten er i blokkstaver. Teksten som ikke er i blokkbokstaver har ekstra store format. Hvem leser Donald Junior Leserne til magasinet Donald Junior er barn som vil lære, lese, tegne, telle og fargelegge! Abonner på Donald Duck Junior Abonner på Donald Junior til kampanjepris hos bladkongen og få det rett i postkassen en gang i måneden.

Spara 20%
Pris på abonnement: NOK 99.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Donald Duck Junior 3 nummer»

Legg inn en kommentar