Tidningen Kreative Kvinner 3 nummer

Abonner på Tidningen Kreative Kvinner 3 nummer

Prenumerera 3 nummer av Kreative Kvinner

Tidningen Kreative Kvinner 3 nummer

Kreative Kvinner er et nytt livsstils-magasin for alle kreative kvinner som er interessert i strikking, matlaging, hekling, maling osv.I de siste årene har mange etterlyst et slikt magasin for kvinner, og i hele Europa er slike blader blitt mer og mer populære. I en verden som er styrt av teknologi og masseprodukter ønsker kvinner å uttrykke seg selv og lage originale, vakre og praktiske ting med sine egne hender. Forhåndsbetalt abonnement gjelder fra og med det neste påfølgende nummer, slik at du ikke mottar blad som du kanskje har kjøpt i kiosken. Ellers gjør vi oppmerksom på at ventetiden kan føles lang når bladet kommer ut hver andre måned.


Pris på abonnement: NOK 237.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Kreative Kvinner 3 nummer»

Legg inn en kommentar