Tidningen Aftenposten Historie 6 nummer

Abonner på Tidningen Aftenposten Historie 6 nummer

Prenumerera 6 nummer av Aftenposten Historie

Tidningen Aftenposten Historie 6 nummer

Aftenposten Historie er et nytt magasin fra Aftenposten, som gir deg 164 sider med innsikt i norges- og verdenshistorien, hver måned. Magasinet vil ha rikelig med norsk innhold i tillegg til bred dekning av internasjonale hendelser. Aftenposten Historie ønsker å gjøre det lettere å forstå vår egen samtid ved å sette historiske hendelser i perspektiv. Hvem passer Aftenposten Historie for? Aftenposten Historie er et magasin for godt voksne lesere så vel som familier som ønsker å lese interessante og morsomme historier fra fjern og nær fortid. Bli abonnent på Aftenposten Historie og få magasinet levert hjem ved hver utgivelse. Alle abonnement er til introduksjonspris. PS! Digital utgave av magasinet (iPad og Android nettbrett) er inkludert når du abonnerer på papirutgaven av Aftenposten Historie.

Spara 33%
Pris på abonnement: NOK 279.00
Land: Norge
Språk: Norsk
Type: Magasin

Klikk her for å bestille «Tidningen Aftenposten Historie 6 nummer»

Legg inn en kommentar