Tanum Lydbok

Tanum Lydbok – få de beste bøkene rett i øret

Flere og flere oppdager hvor genialt og enkelt det er med lydbøker. Det beste med lydbøker at man ikke trenger å gjøre noe som helst, bare lukke øynene og bli lest for. Medlemmer i Tanum Lydbok får svært konkurransedyktige priser, og et bredt utvalg av de beste lydbøkene på markedet.

Tanum Lydbok – de beste bøkene rett i øret

Stadig flere oppdager hvor genialt det er med lydbøker. Du kan lese akkurat hvor og når du vil. Kanskje blander tårene dine seg med oppvaskvannet når du hører på Drageløperen. Kanskje ler du høyt av Knut Nærums siste roman på joggeturen, eller når du kjører en runde ekstra rundt kvartalet for å få med deg siste CD av Da Vinci-koden på vei hjem.

Likevel er noe av det beste med lydbøker at man ikke trenger å gjøre noe som helst. Bare lukke øynene og bli lest for av Norges fremste skuespillere og forfattere.

Som medlem i Tanum Lydbok MP3 klubb får du svært konkurransedyktige priser, og et bredt utvalg av de beste lydbøkene på markedet. Enten du er glad i krim, skjønnlitteratur, fakta eller dokumentar – hos oss får du både det mest akutelle, og de gamle klassikerne. Lydbøkene sendes deg portofritt, rett hjem i postkassen.

  1 kommentar til “Tanum Lydbok

 1. Lars Roar Sivertstøl
  februar 4, 2015 på 00:52

  Hei
  Tidligere var jeg kunde hos dere kjøpte enn masse lydbøker, mange av de har jeg hørt! Nå har jeg bestemt meg for å gå til innkjøp av en daisyspiller der kan jeg streme platene inn på minne kort og da blir det lettere å ta de med seg! Lydbøker er fint å lytte på når man jobber ja også når man skal slappe av! Jeg vil si at det er komt ut mange flotte lydbøker både på vanlig cd, mp3 og digibok og digikort, men nå har dere vel ikke begynt med dette da altså digibok og digikort!

  Mvh
  Lars Roar Sivertstøl

Legg inn en kommentar