Kapital – Norges ledende businessblad

Bestill Norges ledende businessblad nå

Få 6 nr. av Kapital til kun 299,- Spar 175 kroner ved å ta del i dette tilbudet!

Om Kapital

Norges ledende businessblad
Kapital har – nå i 40 år – hatt en unik posisjon som Norges ledende businessblad. Denne posisjonen jobber et godt sammensveiset team nå med å styrke ytterligere.

Vi er stadig med på å sette agendaen for det som skjer i samfunnet, slik at både næringslivsledere, politikere og byråkrater må lese bladet for å holde seg oppdaterte. Våre analyser av finansmarkedene fenger profesjonelle investorer så vel som småsparere, og våre råd og tips om personlig økonomi skal virkelig utgjøre en forskjell for alle våre lesere.

Kapital er kjent for sine nådeløse avsløringer om kritikkverdige forhold i norsk nærings- og samfunnsliv, dvs. alt fra smøring og korrupsjon i OBOS på 1970-tallet til milliardbedrageriet Finance Credit og den store svindelsaken i Norges Røde Kors. Men de beste avsløringene er likevel de som venter oss fremover!

Legg inn en kommentar