Penny & Friends – Klubben for hestegale jenter

Bli med i Norges hesteligste jenteklubb!

Penny & Friends – Norges beste hesteklubb!

Penny & Friends er er klubben for alle hestegale. I Penny & Friends handler det om vennskap, hester og andre søte dyr, underholdene tegneserier, spennende og morsomme bøker, læring gjennom gode faktabøker og ikke minst å ta en pause fra en hektisk hverdag.

Som medlem i Penny får du hver måned tilbud om en Pennypakke som inneholder minst to bøker, det store Pennymagasinet, to spennende klubbting og en gøyal overraskelse!

Penny & Friends drives av forlaget Stabenfeldt som i over 30 år har produsert underholdningsprodukter for barn og ungdom med fokus på lesing. PennyGirl ønsker å vekke nysgjerrighet, inspirere, engasjere og gi alle hesteelskende barn leselyst og leseforståelse på en kreativ og morsom måte.

Penny & Friends gir sine medlemmer lærerike opplevelser. Bøker, blader, filmer, ting, aktiviteter, spill og overraskelser direkte på dataen, nettbrettet og postkassen – hver dag, hver måned. Året rundt.

Som nytt medlem får man tilgang til alt det kule på www.pennyfriends.no pluss en stor velkomstpakke for kr. 0,- + kr. 49,- i porto og ekspedisjonsgebyr. I tillegg mottar kunden et sengesett uten ekstra kostnader.

Brief explanation in English:

Penny & Friends magazines is about horses, girls and friendship. As a member of pennygirl you will recive clubpackage every month. If you order today, you get a bed linen for free. The first welcome package are free, you only pay kr 49 for shipping.

Legg inn en kommentar